Marli Vital Marli Vital Marli Vital
Hyvinvointia edistävää kollageenia & C-vitamiinia
Kauneus tulee sisältäpäin
Marli Vital
-uutuus
Omena

Iloa, hyvää oloa ja kauneutta

Rentouttava saunailta tai herkullinen brunssi? Katso alta vinkkejä erilaisiin tapahtumiin, joista voit nauttia yhdessä ystäviesi kanssa.

Omena

Brunssi

Leffailta

Sporttipäivä

Syysretki

Saunailta

Malja kestävälle kauneudelle

Huolehdi ihostasi! Raikkaassa Marli Vital -uutuudessa hyvä maku yhdistyy terveyttä edistäviin ainesosiin, sillä juoma sisältää kollageenia ja C-vitamiinia.

Marli Vital Omena-litsi + kollageeni & C-vitamiini
Marli Vital Omena-litsi + kollageeni & C-vitamiini
Ihosi hyvinvointiin

Marli Vital Omena-litsi + kollageeni & C-vitamiini

Yhdessä 2 dl lasillisessa on 1200 mg kollageenipeptidejä ja 30 % päivittäisestä C-vitamiinin tarpeesta. Kauneus tulee sisältäpäin! C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja kollageenihan on mm. ihon, hiusten, kynsien ja sidekudosten rakenneainetta.

Marli Vital on uudistunut

Marli Vital -tuoteperheeseen kuuluu 10 herkullista makua, jotka ovat nyt uusissa pakkauksissa. Mehujuomien hyvinvointia edistävät ainesosat ja niiden vaikutuskohteet on merkitty selkeästi pakkauksiin, joten oikean tuotteen valinta on helppoa. Marli Vitaleissa on nyt myös 30 % vähemmän lisättyä sokeria tinkimättä kuitenkaan hyvästä mausta.

Tutustu tarkemmin

Marli Vital on uudistunut
Ainesosat ja niiden vaikutukset selkeästi esillä
Ei lisättyä sokeria

Ei lisättyä sokeria

Kahteen Marli Vital -suosikkiin ei ole lisätty sokeria. Niiden makeus tulee hedelmistä ja steviakasvista valmistetusta makeutusaineesta. Uudistavassa, paljon vitamiineja sisältävässä Hedelmänektarissa maistuvat mm. ananas, appelsiini sekä passion. Appelsiini-mango on tarkoitettu mm. silmien hyvinvointiin, sillä sen vaikuttavina ainesosina ovat A-, C- ja E-vitamiinit.

Lue lisää