Vastuullisesti Suomesta Vastuullisesti Suomesta

Marli Natur® vastuullisesti Suomesta

Olemme valmistaneet juomia suomalaisten iloksi jo yli 150 vuoden ajan. Tänäkin päivänä Turun Artukaisten tehtaallamme syntyy kotimaisella ammattitaidolla laadukkaista raaka-aineista suomalaiseen makuun tehtyjä mehuja. Yksi näistä mehuista on Marli Natur®. Se on koko perheelle maistuva, herkullisen täyteläinen, aidoista marjoista ja hedelmistä valmistettu 100% täysmehu, joka on myös C-vitaminoitu.

Jo yli 150 vuoden ajan

Pakkaukset FSC-sertifioidusta kartongista

Marli Natur® pakataan tyylikkääseen, aseptiseen pakkaukseen, jossa on iso, helppokäyttöinen korkki. Pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisista lähteistä.

Olemme ensimmäinen FSC-merkinnän pakkauksissaan käyttöönottanut mehualan yritys Suomessa. 98% nestepakkauksistamme valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. FSC-merkintä takaa, että metsätalous toimii luontoa kunnioittaen. Tämä on tärkeää esimerkiksi luonnon monimuotoisuudelle sekä harvinaisten eläinten ja kasvien elinolojen turvaamiselle.

Marli Natur® -pakkaukset ovat kierrätettäviä

  • poista korkki ja kierrätä se muovikeräykseen
  • pakkauksessa on taittelua helpottavat urat ja kun taitat urien mukaisesti, pakkaus mahtuu hävitettäessä pieneen tilaan
  • kierrätä pakkaus kartonkikeräykseen
Pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen ratkaisuihin.
Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK