Valmistusohje
Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Sulata voi, ja sekoita se siirappiin. Kaada nesteseos kuiva-aineiden joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota hetken.
Levitä irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan reunat. Painele taikina ohueksi kerrokseksi vuoan pohjalle ja reunoille. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa noin 15 minuutin ajan.
Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä, irrota vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
Valmista pannacotta: Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Purista liivatteista pois ylimääräinen vesi, ja liuota ne kuumaan kermaseokseen. Lisää vaniljasokeri ja jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi.
Lisää jäähtyneeseen seokseen jogurtti ja nosta kulho jääkaappiin, jotta massa alkaa hyytyä. Tarkkaile hyytymistä.
Levitä glöginmakuinen hillo torttupohjalle. Lisää pannacotta-seos pienissä erissä hillokerroksen päälle.
Nosta peitettynä jääkaappiin jähmettymään mieluiten yön ajaksi.
Koristele leivonnainen puolukoilla ja puolukan varvuilla ennen tarjoilua.