Glöginmakuinen hillo
Pirteän punaisessa hillossa maistuvat omenat, puolukat ja tietysti Marli Glögi. Tätä hilloa kannattaa tarjoilla vaikkapa lettujen, pannukakun tai jäätelön kera.
noin 2 tlk
Jälkiruuat

Marli Glögitiiviste 0,5 L Näytä tuote »
n. 2 tölkillistä:
2 | kpl | omenaa |
5 | dl | puolukoita |
1 | dl | Marli Perinteinen glögitiivistettä laimentamattomana |
4 | dl | hillosokeria |
Valmistusohje
Kuori ja paloittele omenat pieniksi kuutioiksi. Laita kattilaan omenapalat, puolukat ja laimentamaton Marli Perinteinen glögitiiviste. Kiehauta seos ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen ja keitä vielä noin 15 minuuttia. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä viileässä.
Tarjoa glögihilloa lettujen, pannukakun tai vaikkapa jäätelön kera.
Vinkki: glögihillo on kiva pikkujoululahja!
Liittyvät reseptit