Tuorepuristettu
smoothie
hauskalla twistillä

Pago on erittäin tunnettu tuotemerkki eurooppalaisissa trendikahviloissa ja nyt täyteläiset Pago Smoothiet ovat tulleet myös Suomeen. Laadukkaat, tuorepuristetut smoothiet pakataan tyylikkään uniikkiin lasipulloon. Smoothiet sisältävät hedelmiä, marjoja, vihanneksia sekä hauskan twistin, joka tekee mausta entistäkin herkullisemman.

Pago Mango-Coconut & Chili Pago Mango-Coconut & Chili

Mango-Coconut
& Chili

Tässä smoothiessa maistuvat omena, eksoottiset guava ja mango, täyteläinen kookosmaito ja energisoiva chili. Näiden herkullisten makujen liitto on suorastaan taivaallinen.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

99,9 %
hedelmää

Pago Smoothiet maistuvat herkullisen täyteläisiltä, sillä ne ovat täyttä hedelmää. Ravista hyvin ennen pullon avaamista ja nauti hedelmäisestä herkkuhetkestä.

Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger
Pago Cherry-Blackcurrant & Rose Pago Cherry-Blackcurrant & Rose

Cherry-Blackcurrant
& Rose

Muun muassa kirsikkaa, mustaherukkaa, omenaa, banaania sekä hyppysellisen ruusu-uutetta sisältävä punainen hedelmäsmoothie viettelee vaativimmankin smoothien maistelijan.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

Ei vaadi
kylmäsäilytystä

Herkulliset Pago Smoothiet säilyvät huoneenlämmössä, joten niiden varastoiminen ja tarjoilu on helppoa.

Pago Cherry-Blackcurrant & Rose
Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger

Orange-Carrot-Mango
& Ginger

Tässä täyteläisessä hedelmäsmoothiessa ovat omenat, appelsiinit, mangot ja porkkanat täydellisessä harmoniassa ja kaiken kruunaa ripaus pirteää inkivääriä.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

Parasta ennen
7kk

Säilöntäaineettomat Pago smoothiet on parasta käyttää ennen kuin seitsemän kuukautta on kulunut päiväyksestä. Avattuna smoothie säilyy jääkaapissa noin 3-4 päivää.

Pago Mango-Coconut & Chili